Cautare

413 de rezultate pentru "clanul olga arestat" (2.81 secunde)
Conducerea PD a hotarat ieri sa-l excluda din partid pe primarul orasului Ramnicu Valcea, Mircea Gutau, care a fost arestat pentru luare de mita.
Viceliderul PIN a adaugat ca si-ar dori sa vada al doilea baron portocaliu arestat si a conchis ca "anii pe care trebuie sa-i faca acest individ la puscarie sunt vreo sase-sapte".
Voiculescu nu a vrut sa ofere prea multe detalii referitoare la perioada in care - sustine acesta - Basescu ar fi colaborat cu Securitatea, nici de unde anume detine asemenea informnatii, dar a tinut sa atraga atentia ca, in ceea ce il priveste culmea este ca de ofiterul care m-a arestat pe mine in 1982 nu vorbeste nimeni, de ofiterul care mi-a luat viza si trei ani de zile nu am putut circula si aproape a reusit sa ma bage in ancheta penala in 1987 iar nu vorbeste nimeni".
Este arestat un primar si un viceprimar PD la Ramnicu Valcea, algoritmul arestarilor intre PD si PNL duce la arestarea unui prefect liberal la Iasi", a spus Geoana.
Carol Dina a apreciat ca "realitatea este deformata" de Mircea Toader, intrucit rezolutia pe care a dat-o a fost "analiza in conformitate cu prevederile legale", rezolutie care constituia "o protectie", marturie stind in acest sens faptul ca actualul secretar de stat nu a fost arestat sau molestat de catre Securitate.
Voiculescu a aratat un document vechi de peste 20 de ani, care reprezinta in opinia conservatorului, o autorizatie de perchezitie in alb semnata de procurorul, la acea vreme, Monica Macovei. Senatorul sustine ca, pe baza acestui document, emis in 1984, "putea fi arestat oricand un roman".
Hayssam Pe de alta parte, senatorii au mai adoptat un amendament al reprezentantului PSD ßerban Nicolae, potrivit caruia "in cazul in care, pe baza actelor medicale, se constata ca cel arestat preventiv sufera de o boala care nu poate fi tratata in reteaua medicala a Administratiei Nationale a Penitenciarelor, instanta de judecata poate dispune, la cererea adminstratiei locului de detinere, efectuarea tratamentului sub paza permanenta in reteaua medicala a Ministerului Sanatatii".
Vilcea, primar arestat timp de 4 luni pentru acuzatia de coruptie, care este evident ca in aceasta perioada nici nu a semnat condica, nici nu si-a desfasurat activitatea la Primarie.
Administratorul Ion Fotescu a fost arestat sub acuzatia obtinerii ilegale a sumei de 66,7 miliarde de lei vechi de la Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj.
Pentru ca deja aveam semnale de la Serviciile de informatii despre discutii care nu erau in regula intre ministri si chiar unul din cei care este arestat la ora asta", a spus Basescu.
Autoritatile militare americane le-au retinut aparatul de filmat si caseta, i-au arestat si i-au transferat la un centru de detentie, urmand sa efectueze cercetari.
Statele Unite au afirmat ca Mohammed, arestat in Pakistan in martie 2003 si predat in custodia SUA, a fost organizatorul atacurilor din 11 septembrie 2001, soldate cu moartea a aproape 3.000 de persoane, distrugerea turnurilor gemene de la World Trade Center si avarierea cladirii Pentagonului.
Dorin Lazar Maior a fost suspendat din functia de presedinte a Blocului National al Revolutionarilor, la sfarsitul anului trecut, dupa ce a fost arestat la intr-un dosar de frauda bancara, Intre timp, Maior a fost eliberat, dar procesul sau continua.
Politistii italieni, care au arestat in acest caz 20 de persoane, au precizat ca teroristii, membrii unei retele auto-intitulate Compania, se ocupau cu pregatirea mijloacelor necesare actiunilor din Afganistan si Irak.
Nati Meir mai scrie ca s-a intalnit si cu Mucles Omar, fratele lui Omar Hayssam, si ca, in urma unei intrevederi cu Mordechai Tzivin ( avocat care traieste in Israel- n.red.), avocatul omului de afaceri sirian, a aflat mai multe aspecte referitoare la acest caz, care nu au fost date publicitatii, pentru ca avocatului amintit ii este teama ca ar putea fi arestat daca le dezvaluie.
Primarul poate fi doar intr-un singur mod demis: doar daca este arestat sau condamnat definitiv. In rest isi poate continua mandatul linistit.
Aurel Tarau, fiul fostului prefect PSD al Bihorului, a fost eliberat, dupa ce a fost arestat pentru contrabanda cu benzina.
Ulterior, Mischie a fost arestat preventiv pentru cinci zile intr-un dosar de coruptie, ocazie cu care a declarat ca totul este o inscenare pusa la cale de Victor Ponta si Adrian Nastase.
Oficialul, insarcinat cu supravegherea negocierilor internationale privind datoriile, a fost arestat in noiembrie 2007 si a negat intodeauna acuzatiile. Presa rusa a interpretat arestarea sa surpriza drept un atac al serviciilor secrete impotriva aripii liberale a Guvernului, reprezentat de ministrul de finante Aleksei Kudrin.
Astfel, au fost intocmite 6 rechizitorii, cu 6 inculpati, in urma carora un inculpat a fost arestat preventiv - si asta comparativ cu anul 2007, cand au fost intocmite 4 rechizitorii, cu 11 inculpati.
google-analytics.com